İP ASKI İLE AMELİYATSIZ YÜZ GERME
İP ASKI İLE AMELİYATSIZ YÜZ GERME
İp ile Yüz Germe Nedir?
Yer çekimine meydan okuyabilen var mı?
Yaşlanmayı durdurabilen?
30’lu yaşlardan itibaren yüzde hacim kayıpları başlar. Cilt elastikiyeti kaybolur. Yüzde sarkmalar başlar. Dolgular ile hacim kayıpları giderilerek bu sarkmalar bir miktar toparlanabilir ama fazla miktarda yapılan dolgular doğallıktan uzak abartılı görüntüye sahip olur.
Bunun önüne geçmek için ip ile sarkma olan alanlar uygun vektörlerde toparlanarak daha genç bir görünüme kavuşturulabilir.
Kimlere İp ile Yüz Germe Yapılabilir?
İp ile yüz germe genç, yaşlı farketmeden elastikiyet kaybı olan her hastaya yapılabilir.
İp ile Yüz Germe Nasıl Yapılır?
Uygulama alanı sterilize edilir, işlem bölgesi iğne ile uyuşturulur. Böylece işlem esnasında hiçbir şey hissetmezsiniz. Yüzde sarkma olan alanlar işaretlenir ve bu noktalardan içinde ip olan bir kanül ile giriş yapılır, son noktaya ip kendi tutunur ve kanül girdiği yerden geri çekilir. Ayrıca bir noktadan çıkış yapılmaz. Böylece tek bir noktada açıklık olur. Bu aynı zamanda diğer iplerden farklı olarak yüzde çukurluk oluşma riskini en aza indirir. Giriş yeri ertesi gün kaybolur. İşlemden sonra morarma ve ödem olabilir, genelde 1 haftaya kadar geçer. Uygulama için işlem öncesinde belli bir sayı verilmez kullanılacak ip sayısına işlem esnasında karar verilir. Fiyatlandırma da ip sayısına göre değil bölgeye göre yapılır. Böylece hasta ip sayısı ile sınırlandırılmadan ihtiyacı kadar ip kullanılır.
İp ile Yüz Germenin Kalıcılığı Ne Kadardır?
3 ay içinde iplerin etrafında kolajen ağ oluşur. İpler 9 ayda erir, iplerin etrafında oluşan kolajen ağ kişinin metabolizmasına göre 1 ila 2 yıl arası kalır.
Uygulamadan Sonra Nelere Dikkat Etmek Gerekir?
Uygulamanın yapıldığı gün işlem bölgesine herhangi bir kozmetik malzeme kullanmamanız gerekir. Masaj yapmanızı önermem. 1 hafta sırt üstü yatmanız daha iyi olacaktır. Reçetenizde yazan ilaçları düzenli olarak kullanmanız gerekir. İşlemden 20 gün sonra kontrol uygulanır.
İpler Kopar mı?
İp askılamada 6D STAR ASKISI iplerini kullanıyorum. 6D teknolojisi, cog iplerinin üretiminde geliştirilmiş en ileri tekniklerden biridir. 6D (6 Boyutlu) dizilimi ve 360°’lik Hexa-COG (kılçıkları) yapısı, geleneksel cog iplere göre daha güçlü ve kalıcı bir sonuç verir. Bu teknoloji sayesinde birçok ipin aksine kopma yaşanmaz.
Uzun Süreli Sonuçlar Nasıl?
İpler ile askılama uygulamalarını 2012 yılından beri kullanıyorum. İlk yıllarda hem Türkiye’de hem yurtdışında birçok eğitim aldım. Artık meslektaşlarıma bu uygulamaların eğitimini ben veriyorum. Hastalarımda işlemlerin etkinliği kadar güvenli olması da önemli. Uzun yıllara dayanan deneyimlerim doğrultusunda şu an kullandığım ipleri kendi geliştirdiğim tekniklerle kombinlediğimde 6D STAR ASKISInın en etkili ve güvenli yöntem olduğunu söyleyebilirim.
Yüze Askı mı Yapılmalı Dolgu mu?
Yaş alırken yüzde farklı değişiklikler meydana gelir. Yağ dokusu erir. Yüzde kiriş görevi gören ligamanlar kopar ya da gevşer. Ciltte elastin ve kolajen azalır. Bunların her biri ciltte sarkmaya yol açar.
Bir uygulama yapmaya karar verirken de yüzde meydana gelen değişikliğe göre seçim yapmak gerekir. Yüzün taşıma noktalarındaki yağ yastıkları eridiyse dolgu uygulanmalıdır. Burada hastaların ilk korkusu yüzlerinin dolgu ile şiş bir görünüm elde etmesidir. Bizim amacımız dolgu ile yüzü şekillendirmek değil kaybolan hacmin yerine sadece kaybolan miktar kadar dolgu koyup yüzü eski genç haline kavuşturmaktır.
Eğer ligamanlardan kaynaklanan sorun varsa askı uygulamaları ile ligamanlar desteklenerek sarkma görüntüsü ortadan kaldırılır. Ciltte meydana gelen elastin, kolajen kayıpları ise nem aşısı, gençlik aşısı benzeri uygulamalar ile tedavi edilir.
Bu etmenlerden hangisi meydana geldiyse ona göre tedavi planı oluşturulur. Ama unutulmamalıdır ki çoğu zaman bu değişiklikler bir arada oluşur. O zaman sadece bir uygulama yapmak sonuç vermez. Böyle durumlarda kombine işlem yapmak hem alacağımız sonucu iyileştirir hem de daha doğal bir görünüm kazanılmasını sağlar.
Numaranızı Bırakın Sizi Arayalım.
Hata: İletişim formu bulunamadı.